El Pregó dóna inici a la Setmana Santa de Torrent

899

La parròquia de Sant Josep, de Torrent, va acollír el Pregó de Setmana Santa en què Cristina Peris González, reina de l’Encontre d’enguany i de la germandat del Sant Sopar, va rebre la palma i l’estendard que representen este càrrec per a lluir-los el pròxim Diumenge de Resurrecció, quan presidisca l’Encontre Gloriós amb les seues cambreres i patges.

pregón Semana Santa TorrentEl Pregó, que enguany s’ha avançat una setmana per la proximitat amb les Falles en el calendari, dóna el tret d’eixida als actes i les celebracions de Setmana Santa, que enguany ompliran els carrers de Torrent de fervor i devoció des del 25 de març, Diumenge de Rams, fins a l’1 d’abril, Diumenge de Resurrecció.

Cristina Peris i les seues cambreres, Gloria Andreu i Irene Andreu, van rebre els símbols del càrrec de reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció de l’alcalde Jesús Ros qui va participar en la celebració en companyia del regidor de l’Àrea de Festes, José Antonio Castillejo, i la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

L’encarregat de pronunciar el Pregó va ser el religiós amigonià Elkin Jesús Palacios, que durant quatre anys fou vicari de la parròquia de Nostra Senyora de Montsió. En la seua intervenció, el religiós va destacar de la Setmana Santa torrentina el fet que és “una manifestació religiosa que ha aconseguit transcendir el caràcter folklòric i cultural i ha sigut capaç de congregar milers de torrentins i torrentines des de fa molts anys”.

En acabar l’acte religiós, l’Orfeó Polifònic i l’Orquestra del Cercle Catòlic interpretaren algunes peces corals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.