El PP recorda a Compromís per Massalfassar “que governar és asumir responsabilitats i prendre decisions”

834

Després de l’aprobació dels comptes municipals de Massalfassar, el Grup Municipal del Partit Popular de Massalfassar  ha afirmat que “ja és hora” que l’alcalde Carles Fontestad “deixe de buscar culpables i excuses a la paràlisi de l’equip de govern i comence a asumir responsabilitats perquè encara no ha comprés que ja no està en la oposició, i que governar implica prendre decisions”.

Massalfassar-ayuntamiento

El PP recorda què Compromís ha pogut traure endavant els seus pressupostos gràcies a la seua abstenció graàcies a “la responsabilitat institucional, la lleialtat democrática als resultats electorals i el respecte al poble que mai han mostrat ni Compromís ni PSPV”.

El PP afirma que per això “no té cap sentit que Compromís ens acuse de les dificultats en la gestió d’un Ajuntament, que van heretar econòmicament sanejat. Més bé al contrari, hem facilitat la governabilitat del poble i fet el treball que hauria d’haver realitzat l’equip de govern”.

Per als populars de Massalfassar, “Compromís s’hauria de preguntar si la situació de paràlisi de l’Ajuntament de Massalfassar és culpa del Partit Popular o d’alguns treballadors com insinua l’alcalde, o si el motiu és com es demostra a cada Ple municipal, l’absència d’un programa de treball conjunt entre Compromís i PSPV-PSOE, que formen un equip de govern absolutament inoperant i contradictori”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.