Compromís valora retirar les competències als edils del PSPV pel seu 'no' als comptes 2016 de Massalfassar

510

El vot en contra del PSPV als pressupostos municipals de Massalfassar pot tindre conseqüències en el pacte de govern municipal, conseqüències que podrien arribar inclús a provocar una retirada de les competències municipals als edils socialistes, segons ha pogut saber Hortanoticias.

Massalfassar-ayuntamiento

La decisió dels socialistes posa en perill, segons Carles Fontestad, alcalde de Massalfassar, el futur immediat de la localitat. Només l’abstenció dels 4 edils del PP va permetre traure endavant el comptes de 2016.

Fontestad afirma que “l’actitud demostrada pels regidors socialistes és del tot irresponsable, traïx la confiança i l’esperit de col·laboració, i demostra una falta total d’interés per la governabilitat de l’Ajuntament. El fet encara és més greu sabent com saben que el funcionament de la institució és molt complicat per les condicions en què l’ha deixada el govern anterior del PP, amb imputacions i processos judicials en marxa”.

Si els pressupostos no hagueren sigut aprovats, “haguera tingut importants conseqüències negatives per al funcionament diari de l’Ajuntament, haguera provocat la paralització de l’acció de govern i la congelació de tots els projectes previstos i en marxa, també els de les regidories dels socialistes”, segons el primer edil.

Fontestad recorda que per tal d’elaborar uns primers pressupostos consensuats s’han fet nombroses reunions de treball, "s’han recollit la majoria de les propostes del grup socialista i en cap moment ells han traslladat el seu descontent o cap objecció al document. Per això sorprén que després d’este treball, i després que durant els nous dies entre la convocatòria del ple i la seua celebració el PSOE no manifestara cap problema, només deu minuts abans del ple traslladara a l’alcalde que votarien en contra”, segons l’alcalde.

Arran d’esta situació, el col•lectiu i el grup municipal de Compromís per Massalfassar han realitzat diverses reunions per a valorar l’abast de l’actitud i les decisions dels socialistes que “tindran una resposta ferma, això sí des de la responsabilitat que Compromís tenim amb la governabilitat i amb el poble de Massalfassar, perquè estos regidors ara mateix han perdut la confiança necessària. D’ells i del seu partit dependrà recuperar-la”. Hui dimecres es valorarà la situació en l’assemblea comarcal.

3 Comentarios

  1. No os dejéis engañar por los lobos con piel de cordero. Si asistís a un pleno de Massalfassar enseguida os daréis cuenta de que del sr. Fontestad no han salido estas palabras tan técnicas, os lo aseguro, sólo hay que escucharlo hablar. En el artículo también hecho de menos los motivos del plante por parte del grupo socialista, por algo lo habrán hecho o ha sido una decisión sin más? Y el PP qué opina de todo esto? Falta un poco de objetividad, no creéis?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.