PP i SIM desestimen aplicar la rebaixa demanda per la FEMP al considerar que el sous estan congelats desde 2008

0
91
Bankia

El Ple municipal de l’Ajuntament de Museros va desestimar, en els vots en contra de PP i SIM, per quarta vegada la moció del Bloc per que es reduïren les assignacions destinades als grups polítics, als regidors -de l’oposició i el govern- i a l’alcaldia.
En esta ocasió, la rebaixa proposada tenia com objectiu aplicar a Museros la rebaixa dels sous decretada pel Govern de Madrid a funcionaris i empleats públics i que diversos responsables de diferents administracions de tot el país i de totes les tendències polítiques (ajuntaments, diputacions i Generalitat) ja han fet públiques rebaixes en les assignacions dels càrrecs públics.

Andreu Collado, regidor valencianista, ja havia demanat en tres ocasions, sense éxit, una rebaixa en consonància amb la pujada d’impostos d’entre un 5 i un 10% derivada del Pla de Sanejament aprovat pel govern PP-SIM.

L’alcalde de Museros, José María Aznar, va afirmar en el Ple que eixos acords no són vinculants i que les retribucions estan congelades des de fa dos anys.

Collado afirma que “si bé això és cert, la pujada per als regidors del Govern esta legislatura va estar al voltant del 100%, d’uns 400 euros a uns 800 euros, el del primer tinent d’alcalde es fixà en més d’1.600 euros i en el cas de l’alcaldia la pujada s’acostava al triple, amb 3.072 euros bruts i 14 pagues”.

El regidor del Bloc lamenta la decisió de l’equip de govern de no fer un gest solidari i rebaixar les retribucions dels càrrecs públics en la línia de la immensa majoria d’ajuntaments valencians i de tot l’Estat que sí que ho estan fent”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here