PP, Compromís, Canviem Alaquàs i EU tomben els comptes de l’equip de govern per 2016

9 lecturas

Els vots en contra Partit Popular, Compromís, Canviem Alaquàs i EU al projecte de pressupostos per al 2016 obligarà a l’equip de Govern de l’ajuntament d’Alaquàs a treballa en el pressupost prorrogat de 2015. Soles PSPV i C’S van votar a favor en la sessió celebrada el dijous 25 de febrer.

fachada ayuntamiento alaquàs

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha lamentat “l’obstaculització que suposa per a l’ajuntament d’Alaquàs la no aprovació d’aquest pressupost, en el que s’ha estat treballant de manera conjunta amb tots els partits polítics, oferint a cadascun d’ells tota la informació, consens i confiança per tal d’arribar a un acord conjunt”.

La primera edil ha destacat “l’oportunitat única brindada per l’equip de govern a tots els partits polítics que, sota la convicció i la responsabilitat d’una legislatura diversa com aquesta, suposava l’aprovació del Pressupost Municipal. Hem fet una aposta clara i decidida per comptar amb tots, per tendir la mà, per invitat a tots i totes a participar en la confecció d’aquests comptes perquè partint d’allò, que ens uneix, hem de treballar amb l’únic objectiu del bé comú amb polítiques progressistes dirigides a les persones. La ciutadania demana dels responsables polítics diàleg i capacitat de generar acords pensant en l’interès col·lectiu i lamente que els partits de l’oposició d’Alaquàs no hagen estat a l’altura política de les circumstàncies”.

 

El Pressupost presentat per l’equip de govern ascendia a un total de 21.112.000 euros i tenia com a una de les peces angulars les politiques d’ocupació, preveent una despesa de 750.000 euros en ocupació, especialment destinats a contractacions de la bossa de treball municipal així com a altres qüestions relatives a l’ocupació i la formació i l’incentivament d’iniciatives empresarials.

Algunes de les novetats dels nous comptes, que no podran eixir endavant, eren la creació d’una nova plaça d’agent de la Policia Local, la creació d’una plaça de Psicòloga, la millora de diferents places de treballadors per equipar-los a la resta de funcionaris de la plantilla, un pla per dotar la Policia Local en quatre anys de xalecos antibalas i la renovació de les seues emissores. Hi havia també partides específiques per a les noves Regidories de Turisme i Medi Ambient. Així com un augment de la partida destinada a subvencionar el transport per a joves estudiants. A més, totes les subvencions nominatives, destinades als principals colectius festius i culturals de la població, queden sense aprovar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí