Política lingüística formarà en valencià als treballadors de l’Ajuntament de Paterna

497

Des de la Regidoria de Política Lingüística, dirigida per Carmen Gayà, es continua amb una aposta clara per "potenciar la nostra llengua, tantes vegades minorada a l’administració anterior del PP”.

La regidora ha declarat la voluntat de dedicar tots els recursos necessaris per poder atendre, tant  oralment com per escrit, en les dos llengües oficials de la Comunitat Valenciana, tot i atenent a la que serà la nova Llei de la Funció Pública de la Generalitat Valenciana, on es contemplarà, de manera essencial, el  requisit lingüístic per a empleats públics.

La regidoria posa així en marxa el pla de formació del  personal de l'Ajuntament, uns cursos per a formar el funcionariat i reciclar-lo en els coneixements del valencià. La Regidoria ha preparat diversos cursos per a garantir que tots els treballadors i treballadores puguen optar al nivell de coneiximent que tinguen​  en l'actualitat de la nostra llengua i conseguir d'aquesta manera que puguen avançar un pas més en la seua formació.

“Pretenem que l’Ajuntament no quede buit o desatés en qualsevol dels dos idiomes oficials, ja que amb aquestos cursos pretenem aconseguir la representació de personal suficient per aconseguir eixe objectiu marcat en la fulla de ruta de la regidoria”, ha explicat Gayà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.