La Policia Local de Museros imposa 60 sancions per el mal ús de la mascareta i fumar a la via pública sense distància social

1680

L’Ajuntament de Museros ha intensificat els controls de la Policia Local per frenar l’incompliment de les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries contra la COVID-19.

Museros intensifica els controls policials per controlar les mesures de seguretat contra la COVID-19En els últims dies, la Policia ha imposat 60 sanciones, aproximadament, per el mal ús de la mascareta, fumar a la via pública sense respectar la distància de seguretat o el incompliment d’altres normes obligatòries.

Els controls policials s’han intensificat en les zones amb concentració de joves o llocs de major concurrència del municipi, i també, als parcs i zones d’oci.

El nombre de contagis al municipi, des de l’inici de l’estat d’alarma, és de 37 persones positives, 4 en els últims catorze dies (data del 7 de setembre) segons les dades del web de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana. Tanmateix, la meitat de les persones contagiades amb la COVID-19, són persones joves entre 15 i 30 anys i asimptomàtiques o amb símptomes lleus.

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, ha explicat “ens preocupa l’augment del nombre de sancions als veïns i a les veïnes de Museros en els últimes dies, perquè el nostre objectiu no es sancionar amb un afany de recaptació sinó fer complir les normes i així reduir els contagis tant al municipi com a tot el territori”.

Per la seua part, el cap de la Policia Local de Museros, Dioni García, ha destacat “la major part de la població compleix les normes i ha tingut i té un comportament exemplar, però hi ha una minoria que posa en risc la resta de persones i, encara més, en un municipi on hi ha un gran percentatge de gent major, el grup de risc més nombrós”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.