Podem Alaquàs dona suport a l’ampliació del poligon industrial per acollir grans i mitjanes empreses

588

El vot a favor de Podem Alaquàs va permetre l’aprovació de la proposta d’ampliació del polígon industrial per a donar cabuda a empreses de mitjà i gran grandària encara que una de les regidores del grup va votar en contra per a mostrar les reticències de la formación morada.

alaquàs ayuntamientoLa regidora de Podem Alaquàs, Mar Blanch, explica que el projecte pot repercutir en la creació de llocs de treball tant directes com indirectes i revitalitzar l’economia de la localitat. Blanch explica les raons del vot en contra de la seua companya de grup per “desídia i falta d’iniciativa” amb els actuals polígons amb els quals ja compta Alaquàs: Bovalar i els Mollons.

No obstant això, la portaveu de la formació confia a dur a terme “una gestió eficient del projecte quan tinga una major capacitat per a prendre decisions en el pròxim mandat. Proba d’això es que el desembre passat els empresaris dels polígons van denunciar l’estat de abandonament i falta de neteja. Els carrers no es troben ben asfaltats i açò suposa, a ulls dels empresaris, una dificultat a l’hora d’aconseguir clients, atès que empitjora la imatge de les seues empreses”.

L’aprovació de l’ampliació del sector VII i una bona gestió del mateix pot implicar, segons el cercle de Podem a Alaquàs “una millora de la situació econòmica i financera de la localitat. D’una banda, propiciar la instal·lació de noves empreses de major grandària generaria ocupació i podria incentivar la implantació de altres empreses proveïdores. D’altra banda, els ingressos fiscals del consistori augmentarien de manera que el deute públic local, que supera amb escreix els 1.000 euros per habitant, podria reduir-se considerablement”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.