Pobla de Farnals elabora un qüestionari online per a que els veïns aporten idees al pla contra la violència de gènere

915

L'Ajuntament de la Pobla de Farnals ha elaborat un qüestionari online per a que tots els veïns i veïnes puguen donar el seu punt de vista sobre els objectius i les accions a desenvolupar al I Pla Municipal Contra la Violència de Gènere.

Durant deu dies, des del 16 de novembre, els veïns de la Pobla de Farnals podran accedir a l’enquesta a través d’aquest enllaç: https://equalityquestions.typeform.com/to/hlwC9CLf. L’Ajuntament de La Pobla de Farnals ha demanat la participació de tots i totes als qüestionaris, per tal de comptar amb una mostra poblacional ampla, les respostes de la qual ajudaran a la redacció del Pla.

A més del qüestionari online, l’equip tècnic que treballa en l’elaboració del Pla també realitzarà qüestionaris presencials en diversos punts de la localitat, per tal d’evitar possibles biaixos generacionals o de caràcter social.

La regidora de Benestar Social, Maria Carmen Benlloch, ha explicat que la pretensió del consistori és “conèixer les necessitats específiques que, en matèria de la lluita contra la violència de gènere, es plantegen en la nostra població. És fonamental comptar amb la visió del nostre veïnat sobre un tema de tanta urgència social com aquest, en el qual estem treballant i que es veurà reflectit en el I Pla Contra la Violència de Gènere, una eina de bàsica que necessitem per a aconseguir que la nostra localitat continue sent lloc inclusiu, respectuós amb la diversitat i en el qual homes i dones visquen en igualtat d’oportunitats en totes les vessants de les seues vides”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.