Pobla de Farnals demanarà opinió al teixit social per al seu primer pla municipal contra la violència de gènere

990

El departament de Benestar de la Pobla de Farnals posa en marxa l’elaboració del I Pla Municipal contra la violència de gènere. Per a la redacció del document, l’Ajuntament comptarà amb la participació veïnal, perquè la població puga definir els objectius que es volen assolir i les accions concretar per a executar-lo.

En les pròximes setmanes s’iniciarà un procés participatiu en què l'equip de redacció es reunirà amb el teixit social i productiu, per a potenciar la coordinació de l'actuació administrativa i social per a aconseguir una societat que continue progressant cap al respecte i la tolerància de totes les persones sense distinció de gènere.

Maria Carmen Benlloch, regidora de Benestar, ha explicat que “comencem un projecte il·lusionant, ja que contribuirà a construir una societat més inclusiva en què el respecte a drets com la igualtat i justícia social de dones i homes siguen pilars fonamentals, així com el respecte a la diversitat social, familiar i funcional”.

Per a Benlloch, “seguim treballant per garantir la igualtat d'oportunitats entre dones i homes mitjançant la lluita contra tota classe de violències contra les dones, i amb aquest Pla tenim l’oportunitat de fer-ho de forma conjunta implicant els diferents sectors poblacionals".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.