Pobla de Farnals neteja les sèquies de canyars en previsió de fortes pluges

266

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals ha realitzat diverses intervencions de neteja i posada a punt dels desaigües naturals del poble que desemboquen en les sèquies. El consistori ha netejat els canyars per a que aquestes eixides naturals estiguen buidades en cas de fortes pluges.

Segons ha explicat l’alcald Enric Palanca, “encara que la problemàtica és més greu i solucionar-la depèn també d’altres administracions públiques, pensem que aquesta intervenció ajudarà a suavitzar el problema”.

Palannca ha recordat que “l'aigua que ve de cotes més altes cap a eixe carrer no està ben canalitzada perquè no es va fer una bona previsió a l’hora de construir el polígon industrial i els habitatges, i açò cal estudiar-lo i solucionar-lo conjuntament”. Per tot aixó La Pobla de Farnals “realitza accions preventives que confiem que siga eficient en cas de pluges torrencials”, segons argumenta l'alcalde.

Global Omnium executarà les obres

Durant les properes setmanes, l’Ajuntament de la Pobla de Farnals té també previst començar les obres de substitució de col·lectors en l’avinguda País Valencià i el carrer Sagunt. Duraran 11 mesos i serà Global Òmnium l’empresa encarregada d’executar-les.

Totes aquestes actuacions compten amb un pressupost de 1.100.000 euros, i estan emmarcades dins del Pla Rector elaborat per Global Òmnium, que assenyala els problemes en el sistema d’aigua del poble, aportant solucions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.