La Pobla de Farnals posa en marxa una escola de famílies

11 lecturas

La regidoria de Benestar Social de la Pobla de Farnals ha posat en marxa una Escola de Famílies perquè les mares i els pares dels menuts fins als 6 anys tinguen al seu abast un major nombre de recursos que donen resposta als dubtes i necessitats que sorgeixen durant els primers anys de criança.

escola familia Pobla FarnalsEl passat dimecres 27 d’octubre tingué lloc la primera sessió dels tallers, que es va centrar en la recollida de les inquietuds mostrades per les famílies per tal de facilitar les ferramentes que ajuden a trobar les solucions adequades.

“Els xiquets no naixen amb un llibre d’instruccions baix dels braços i és habitual que les mares i els pares es troben davant situacions noves que no saben com afrontar”, segons ha explicat Maria Carmen Benlloch, regidora de Benestar Social.

Per a Benlloch, “l’Escola de Famílies oferira alternatives, les famílies se senten acompanyades en la criança i que puguen compartir allò que els preocupa o que no saben resoldre tant amb les professionals de la regidoria com amb altres famílies en situacions similars”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí