Pigat II convoca a 12 jugadors per a disputar el VIII Mundial de Pilota a Mà 2014

491

presentación mundial pilota a ma en ayuntamiento de massamagrell

Pasqual Sanchis, Pigat II, seleccionador de pilota valenciana ha convocat per a disputar el VIII Mundial de Pilota a Mà 2014”, a 12 jugadors. De la nova selecció valenciana, 7 jugadors  repetixen de l’últim Europeu (2010) i 5 jugadors que debutaran a nivell internacional.

La selecció masculina estarà formada per 12 jugadors que competiran a les quatre modalitats de joc (llargues, joc internacional, one wall i escala i corda com a modalitat autòctona). La base de la selecció la formaran part de l’equip que va disputar l’últim Europeu a València, i que va aconseguir grans resultats: Álvaro (Tibi), Álvaro (Faura), Genovés II, Mario (El Campello), Pablo (Sella), Rodrigo (Benidorm) i Víctor (Meliana).

Els debutants en un campionat internacional seran: Soro III (Massamagrell), Puchol II (Vinalesa), Fageca (València), Raúl (Godelleta) i Guillermo (El Puig), el més jove amb 19 anys.

El seleccionador ha confeccionat una llista amb jugadors que dominen les modalitats internacionals i els millors jugadors d’escala i corda, que poden aportar maduresa i tota la seua experiència i qualitat en els moments complicats. Estos dotze jugadors excepte lesió seran els que disputaran el pròxim Mundial.

La selecció femenina es donarà a conéixer hui dilluns 25 d’agost.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.