Picassent subvenciona, un any més, l’Economat de Càrites del municipi

0
176

conveni caritas economat picassentDes de la creació de l’Economat de Picassent l’any 2009, l’Ajuntament, any rere any, ha col·laborat amb este servei que actualment atén més de 200 famílies del municipi. L’alcaldessa, Conxa Garcia, ha volgut destacar “la voluntat d’este equip de Govern en la seua aposta per un pressupost solidari. L’any passat, la dotació va ser de 30.000 euros i este any s’ha incrementat en 3.000 euros. Així doncs, estos 33.000 euros, es destinaran a la compra d’aliments i productes d’higiene personal per a les famílies amb més necessitat del municipi”.

Per altra banda, el regidor de Benestar Social i Solidaritat, Carles Silla, ha afirmat que “des de l’Ajuntament hem de continuar donant suport a l’Economat, un servei que oferix productes d’alimentació bàsica i productes d’higiene personal a un cost molt baix. Així, hem de continuar treballant conjuntament per poder arribar a cobrir les necessitats més bàsiques de les famílies amb menys recursos”.

Els dos rectors i la junta executiva de Càrites, en una reunió celebrada recentment, s’han mostrat molt contents i han agraït que l’Ajuntament subvencione l’Economat amb l’objectiu de continuar treballant per les persones més desfavorides.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here