Picassent, primera visita oficial de Gaspar i Bielsa com a president i vicepresident de la Diputació

606

Picassent va rebre la visita del President de la Diputació Provincial, Toni Gaspar, acompanyat pel Vicepresident, Carlos Fernández Bielsa, amb motiu de la recent finalització de les obres de re adequació i rehabilitació del carrer de Ferrer i la plaça l’Abadia.

Gaspar i Bielsa visitan PicassentEsta actuació s’emmarca dins el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) 2017 de la Diputació de Valencia, amb el qual col·labora l’Ajuntament de Picassent i que té com a objectiu millorar la qualitat de vida del veïnat així com el paisatge urbà en general.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, acompanyada de l’equip de govern, va rebre al seu despatx el President, Toni Gaspar, per tal de donar-li la benvinguda al municipi. I així mateix, Gaspar va mostrar el seu agraïment per la invitació, en esta la seua primera visita a una població dins la recent començada nova legislatura. A més, El President va signar en el llibre d’Or de l’Ajuntament.

A continuació, Gaspar, Bielsa i García varen fer un recorregut pels carrers renovats i les autoritats tingueren ocasió de conversar amb el veïnat sobre el resultat de les obres i les millores aconseguides.

Els treballs de renovació han suposat una inversió de 143.122,84 euros i han inclós l’ampliació de les voreres, la renovació de la xarxa d’aigua potable, nous embornals per la recollida d’aigües pluvials i renovació del paviment en esta part del casc històric.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.