Picassent presumeix d'un casc històric renovat i més accessible per a la ciutadania

720

El casc històric de Picassent, a poc a poc i al llarg dels últims anys, ha vist renovada la seua imatge gràcies a les obres de reurbanització i condicionament dels diversos carrers del seu conjunt, totes elles emmarcades dins dels Plans Provincials d’Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació de València a petició de l’Ajuntament.

En un inici va ser el carrer de la Séquia, obra iniciada l’any 2013 i que es va portar a terme en dos fases amb un cost total de més de 200.000 euros. Una inversió que va permetre renovar per complet el paviment del carrer, ampliar les voreres i eliminar les barreres arquitectòniques, així com també es va aprofitar per renovar la xarxa d’aigua potable amb l’objectiu d’obtenir una major eficiència en el servei.

La sempre coneguda zona dels carrerons hui és un lloc pel qual és agradable passejar on els vehicles han de restringir la velocitat. Un nou paisatge urbà amb un particular encant on també s’inclouen el carrer del Mig, el carrer de Torres i la part baixa del carrer de l’Ermita, els tres formant part del projecte de millora i adequació del centre històric (PPOS 2014/15), amb un cost total aproximat de 110.000 euros.

Per últim, ha sigut en este any quan el carrer de la Penya s’ha afegit a este projecte de renovació amb un cost aproximat de 106.634,95 euros. Així mateix, per a l’any que ve estan previstes com a actuacions l’adequació del carrer de Canonge i del carrer de Ferrer.

L'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, ha assenyalat que “estes obres atenen a les peticions del veïnat, qui ha vist renovada esta zona que ve a millorar la qualitat de vida de la ciutadania així com també del paisatge urbà en general”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.