Picassent posa més de 30 denúncies per no recollir els excrements de gossos al carrer

627

L'Ajuntament de Picassent, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, està intensificant, des de fa mesos, els controls de la no recollida d'excrements en la via pública i on ja s'han interposat més de 30 denúncies donada la massiva presència d'estes restes. Voreres, parcs, i carrers queden, dia rere dia, bruts per la falta de responsabilitat dels propietaris d'animals en recollir-les.

Alboraya. Perros. caca. Ordenanza municipal

Tant per a l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, com per al regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, "és urgent donar-li solució als problemes dels excrements, ja que recau malauradament en la salubritat pública i també en millorar la imatge i el pas pels nostres carrers, que es veuen amenaçats dia rere dia per la presència dels excrements".

A hores d'ara, la Policia Local de Picassent continua i continuarà lluitant contra este problema social, per tractar de conscienciar la població amb l'objectiu de facilitar la convivència social i mantindre un poble net.

Picassent recorda que l'rdenança municipal diu que les persones que porten gossos, impediran que estos dipositen els seus excrements en vies públiques (voreres, jardins, passejos , llocs de joc) i, en general, en qualsevol lloc destinat al trànsit de vianants. Per això, en el cas que els excrements queden dipositats en llocs no permesos el propietari de l'animal està obligat a recollir-los, retirar-los en borses i dipositar-los en les papereres recol·lectores instal·lades per a esta finalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.