Picassent posa en marxa la campanya ‘Creixem Junts’ publicant les bases del xec bebé

0
55


L’Ajuntament de Picassent ha publicat les bases de la campanya ‘Creixem Junts’ 2013, de manera que per quart any consecutiu, el veïns rebran l’anomenat xec bebé, una subvenció de 100 euros amb la que es preten col•laborar en les despeses familiars davant l’arribada d’un nou membre i la potenciació del comerç local a Picassent.

Del pressupost municipal, s’ha destinat una partida de 18.500 € per a la Campanya “Creixem Junts”

Els requisits demanats per poder beneficiar-se del Xec Bebè són ser espanyol o estranger amb residència legal, estar empadronat al municipi durant sis mesos continus immediatament anteriors a la data de naixement o adopció i estar al corrent amb les obligacions tributàries de l’Ajuntament de Picassent.

Per obtindre l’ajuda serà necessària la presentació dels justificants de les compres realitzades en els establiments del nostre municipi.

El regidor de Benestar Social, Carles Silla, ha explicat que “des de l’Equip de govern volem continuar apostant per polítiques socials i més quan en estos temps tan difícils per a tantes famílies, qualsevol ajuda sempre és benvinguda”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.