Picassent ofereix als veïns faccionar el pagament de l’IBI

498

Per seté any consecutiu, l'Ajuntament de Picassent ofereix, de nou, als contribuents que així ho desitgen, la possibilitat de fraccionar el pagament de l'Impost de Béns Immobles, de Naturalesa Urbana i Rústica.

Per això, aquells contribuents que ja estiguen adherits al sistema especial de pagament en sis mesos per haver efectuat el pagament de l'IBI mitjançant esta forma en 2015 i no hagen sol·licitat voluntàriament la baixa, no serà necessari que tornen a sol·licitar-ho, atès que la sol·licitud que van presentar en el seu moment es mantindrà en tots els seus termes per al present exercici.

Qualsevol modificació, baixa o canvi, haurà de comunicar-se per escrit en l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de l'1 al 25 d'abril, aportant la documentació original.

De l'1 al 25 d'abril totes aquelles persones contribuents interessades que no hagen sol·licitat el fraccionament durant anys anteriors, poden realitzar la seua gestió en l'OAC, aportant la documentació original del titular del rebut i del titular del compte.

Els terminis de cobrament IBI 2016 són el 16 de maig, el 15 de juny, el 15 de juliol, el 15 d'agost, el 15 de setembre i el 17 d'octubre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.