Picanya es prepara per a rebre el 9 d’abril la Quarta Mostra d’Arts Teatrals de Carrer

629

Picanya ja engega motors per a la celebració de PicaArts, la quarta edició de la Mostra d’Arts Teatrals de Carrer de la localitat, organitzada per l’Ajuntament de Picanya i l’empresa 23 ARTS Brothers Projeccions, i que tindrà lloc el proper dissabte dia 9 d’abril pels carrers del poble, quan veïns i visitants podran conèixer de primera mà l’actualitat de les arts escèniques de carrer.

banner-cap-facebook-picaarts-2016

Aquest any, la programació té quatre actes principals, que comencen per l’espectacle de circ acrobàtic The Audition, de la companyia Xa Teatre, i que es representarà a les 11:30 darrere de l’Ajuntament, en l’Avinguda Sanchis Guarner. Un càsting per a El llac dels cignes en el qual competeixen una dona i un home és la premisa de la que part l’actuació.

A les 12:30, en la Plaça Manuel Broseta, el Colectivo Circo 9.8 presenta Split, una actuació de ‘clown’ amb acrobàcies i música en directe, que mostra una família molt atípica. Més tard, a la 13:30, la companyia de Castilla y León Teatro Entre Escombros representarà Antes mejor, en l’Avinguda Santa Maria del Puig, una actuació plena d’humor, música, trucs i sorpreses que voldrà demostrar com el Seat 600 fou més que un cotxe.

L’home que perdia els botons és una altra representació que tindrà lloc per la vesprada al Carrer Bonavista per part del grup català Circ Pànic, on predominarà el circ acrobàtic amb un to poètic de diàleg i reflexió. Una hora després, a les 18:00, a la Plaça del País Valencià, els balls i les acrobàcies de Mumusic Circus mostraran el món irreal i la poesia de les vides d’una parella.

Per a tancar la quarta edició de la Mostra d’Arts Teatrals de Carrer, Teatre Plegable actuarà a les 19:00 al Centre cultural amb La fàbrica de joguines defectuoses, una representació de titelles i actrius amb un preu de 2 a 3 euros que reinventa el conte de C. Andersen El soldadet de plom.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.