El Nadal s'encén a Picassent

826

Representants del Consell de la Infància va donar per encetades les festes de Nadal a Picassent amb l'encesa d'un arbre monumental a la recent remodelada esplanada de l'Ermita.

Els xiquets i xiquetes del Consell van estar acompanyats en tot moment per l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, juntament amb el regidor de Cultura i Festes, Jaume Sobrevela, i la regidora de l'àrea d'Infància, Raquel Hervás. Primerament  van visitar el Betlem municipal, un dels més grans de la comarca, que ja es troba instal·lat a la plaça de l'Ajuntament.

Seguidament es traslladaren fins a l'ermita on els esperava l’encesa de llums d’un monumental arbre, abans passaren pel pavelló de l’ermita on s'ha instal·lat una bústia reial perquè els xiquets i xiquetes de Picassent dipositen les seues cartes dirigides als Reis d'Orient. Finalment els i les representants del Consell de la Infància van llegir un text en homenatge als xiquets i xiquetes del municipi.

L'alcaldessa de Picassent, Conxa García ha assenyalat que "enguany el Nadal serà diferent i hem de saber respectar totes les normes sanitàries per acabar en la pandèmia i així l'any que ve poder celebrar estes festes com estem acostumats".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.