L'inici de la campanya de la taronja arranca a Picassent amb un tall simbòlic per part de Ximo Puig

378

L'inici de la campanya de la taronja ha arrancat amb un tall simbòlic a Picassent protagonitzat pel president de la Generalitat, Ximo Puig, qui ha assistir a la finca SAEAS, Sociedad Anónima Explotaciones Agrícolas Serrano, ubicada a la partida de Millerola, al terme municipal.

A l’acte organitzat per Identificació Geogràfica Protegida dels Cítrics Valencians (IGP), també ha estat present la consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà.

L'acte ha encetat la temporada mitjançant este tall simbòlic i on és pretén que tots els agents que intervenen en les diferents fases del procés comercial busquen unir els seus esforços amb el propòsit d'afavorir una organització cohesionada que redunde en el benefici comú de tot el sector.

Picassent corte naranjaEl president de la Generalitat, Ximo Puig, s'ha referit a la "qualitat extraordinària" dels productes citrícoles de la Comunitat Valenciana com a base de l'actual "fortalesa" del seu posicionament en els mercats. Puig ha subratllat, els cítrics valencians representen el 48,3% del valor dels cítrics d'Espanya i el 29% dels de la Unió Europea.

L'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, qui també ha estat present en este acte, ha volgut significar la importància del terme municipal i la gran quantitat d'extensió que es dedica al cultiu de la taronja, “tenim una terra molt rica i hem de saber traure-li rendiment. Amb este acte es posa en valor la producció dels nostres camps i el treball dels nostres llauradors”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.