La nit picassentina s’encén amb la llum dels farolets i el correfoc

447

Picassent-festes-nit-farolets

La plaça del Mercat, de Picassent, es va omplir anit de farolets amb dissenys de tot tipus. I és que la imaginació va portar els més menuts a decorar els melonets amb els personatges del món Disney, amb dibuixos infantils, elements del nostre patrimoni com l’Ermita, el Ball de Bastonots, la Torre d’Espioca, la Carxofa... En definitiva, una suma de destresa i art personalitzat al gust en cadascun dels farolets que penjaven de les mans dels menuts. L’eixida des de la Plaça del Mercat va encapçalar la desfilada pel carrer dels Furs, l’Avinguda del Sud i el carrer de Gómez Ferrer.

L’arribada de nou a la Plaça del Mercat deixava aflorar els nervis mentre el públic esperava per conéixer la deliberació del jurat. Tot estava a punt, i va ser l’alcaldessa Conxa Garcia, qui després d’agrair la participació de totes i tots, pronunciava els noms dels guanyadors i guanyadores d’esta sisena edició:

-Primer premi: Alexia Gómez Herrero.

-Segon premi: Paula Tronchoni Valiente.

-Tercer premi: Borja Martínez González.

-Quart premi: Yanely Martínez Ferrer.

-Cinqué premi: Irene Padilla Albert.

-Sisé premi: Marc Gómez Garrido.

-Seté premi: Alan Sáez Mora.

-Huité premi: Jaume Albert.

-Nové premi: José Sobrevela Crespo.

A més a més, enguany, i com a novetat, també hi va haver un premi per a la Comparsa “Els caragols”, una idea molt original que varen presentar un grup de xiquetes i xiquets del municipi.

La nit va continuar a l’Ermita i la festa la posaren al carrer els Dimonis de la Dalla amb el seu particular Correfoc. Una passejada que fins la Plaça de l’Ajuntament va fer córrer i disfrutar la multitud de gent que esperava als carrers i cantons del recorregut. Un espectacle de llum i foc que cada any te més adeptes, tant a nivell de participació com també d’expectació. Ja a l’arribada a la Plaça, l’espectacle va cobrar força amb les corregudes del bou, la bicicleta i els coets, que s’enlairaven en una nit purament festiva.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.