Picassent facilita als veïns el pagament de l’IBI amb el seu fraccionament

420

Ja són 11 els anys que l'Ajuntament de Picassent ofereix, als contribuents que així ho desitgen, la possibilitat de fraccionar el pagament en sis mesos de l'Impost de Béns Immobles, de Naturalesa Urbana i Rústica.

Per això, aquelles persones que ja estiguen adherides al sistema especial de pagament en sis mesos per haver efectuat el pagament de l'IBI mitjançant esta forma en 2018 i no hagen sol·licitat voluntàriament la baixa, no serà necessari que tornen a demanar-ho, atès que la documentació que van presentar en el seu moment es mantindrà en tots els seus termes per al present exercici.

Qualsevol modificació, baixa o canvi, haurà de comunicar-se per escrit en l'Oficina d'Atenció Ciutadana, [OAC], de l'1 al 25 d'abril, aportant la documentació original, així com també podran fer-ho aquelles persones que vulguen adherir-se per primera vegada a este pla.

Les xifres demostren, any rere any, la bona acollida per part dels contribuents des que es va implementar esta modalitat de pagament fraccionat. Segons les dades facilitades pel departament de tresoreria en 2018 fóren presentades 2.524 sol·licituds.

Les dates de cobrament seran el 15 de maig, 17 de juny, 15 de juliol, 15 d'agost, 16 de setembre i 15 d'octubre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.