Picassent estrena el Parc Les Garroferes de l’Omet, un nou lloc per disfrutar de la natura

753

Des de hui Picassent compta amb una nova zona recreativa, en este cas, ubicada al Barri de la Font de l’Omet. Un lloc situat en plena natura, abans un camp de garroferes on antigament els veïns i les veïnes del poble anaven a menjar-se la mona el dia de Pasqua, i que a hores d’ara s’ha vist transformat en un ampli espai de més de 6750 m2, del qual, hui s’ha obert al públic el 70 % per disfrutar d’un temps d’oci saludable i a l’aire lliure. I així ho han pogut comprovar els centenars de visitants que esta vesprada s’han acostat fins el parc per celebrar-ho.

Es tracta d’un projecte, fet realitat a iniciativa de la regidoria d’Urbanisme com a resposta a la demanda del veïnat, amb el qual s’ha aconseguit que es compte amb una gran zona verda dotada de jardins i zones de passeig, taules per a picnic, un espai d’aparells biosaludables, un escenari amb grades per poder fer espectacles i una zona de Work Fit.

“Estem molt contents perquè hui el veïnat de la Font de l’Omet ja compta amb este nou parc que durant temps ens havien demanat. Realment feia falta un lloc així, on menuts i grans, al costat de casa, tinguen un espai per poder disfrutar del seu temps d’oci amb prestacions del segle XXI. Des de l’equip de govern volem fomentar l’oci saludable i tindre un lloc així es una bona oportunitat per cuidar-se”, afirma l’alcaldessa, Conxa Garcia.

El parc s’ha construït en una parcel·la de titularitat municipal i ha tingut un cost total de  339.963,20 euros que s’han pagat amb fons propis. El Barri de la Font de l’Omet es troba a pocs quilòmetres de Picassent i és un lloc on la població en els últims anys ha augmentat per l’afluència de veïns i veïnes que busquen la tranquil·litat de viure en el camp.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.