Picassent emetrà els actes de les festes a través del facebook municipal

908

L'Ajuntament de Picassent emetrà els actes en honor a la Mare de Déu de Vallivana i al Santíssim Crist de la Fe a través del canal de Facebook municipal.

Picassent Mare de Déu de VallivanaLa mesura es dona a conèixer despès d’anunciar esta setmana, a través d'un comunicat oficial, i després de reunir-se prèviament amb la Confraria Mare de Déu de Vallivana, el sacerdot Vicent Cardona i els representants de les societats musicals, la suspensió presencial als actes culturals i religiosos organitzats en honor a la Mare de Déu de la Vallivana i al Santíssim Crist de la Fe.

Així, el concert de la Societat Musical l'Om, que passa a celebrar-se a porta tancada s'emetrà dilluns, 7 de setembre a les 22 hores a través del Facebook de l'Ajuntament com també ho farà la Societat Artístico Musical el dia 8 a les 22 hores. El consistori enregistrarà  estos dos actuacions per oferir-les a la ciutadania de manera més segura i que el veïnat puga disfrutar-ho des de casa.

També els actes religiosos seguiran esta mateixa línia. Pel que respecta a les misses de campanya, la del dimarts 8 en honor a la Mare de Déu de Vallivana, i la del dimecres 9 en honor al Crist de la Fe, tindran lloc a les 9 del matí i seran retransmeses en directe pel canal de Facebook de l'Ajuntament i per Ràdio l'Om, l'emissora municipal de Picassent.

L'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, ha volgut manifestar al respecte que, "hem adaptat els actes perquè davant esta situació extraordinària que estem vivint a causa de la Covid19 des de l'Ajuntament volem garantir la salut de la ciutadania. L'ús de les xarxes socials municipals van a possibilitar que la ciutadania disfrute des de casa dels actes programats".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.