Picassent destina més de 100.000 euros a les activitats dels majors

368

Picassent Alumnat dels cursos i tallers de la Regidoria dels MajorsLa Regidoria dels Majors de l’Ajuntament de Picassent té com objectiu promoure la qualitat de vida i el benestar de les persones grans, fomentar l’envelliment actiu per desenvolupar el potencial de la gent major i afavorir la seua participació en diferents àrees de la ciutat. Així, destina més de 100.000 euros a les activitats per a persones majors.

Amb esta finalitat, és una prioritat de l’àrea la millora constant dels serveis a través d’un suport econòmic, professional, tecnològic i formatiu. I és que, a hores d’ara són més de 500 les persones que fan ús de les activitats i serveis municipals com són els cursos i tallers de memòria, informàtica, valencià, anglés, lectura i escriptura; les activitats lúdiques, festives, excursions culturals, celebracions en Nadal, Falles i durant el mes de juny, el mes dels majors i el servei de Fisioteràpia al Centre de Convivència i al Centre Social.

També es financia el transport amb la furgoneta per a persones amb mobilitat reduïda, activitats esportives organitzades per la Regidoria d’Esports al Poliesportiu municipal i activitats per apropar la cultura als majors a través dels descomptes en les entrades a les activitats organitzades per la Regidoria de Cultura com cinema, concerts de música i teatre, entre d’altres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.