Per tercer any, Rafelbunyol destina 75.000 euros del seu pressupost a infraestructures i obres votades pel veïnat

18

Per tercer any, Rafelbunyol destina 75.000 euros del pressupost municipal perquè el veïnat decidisca com s'inverteixen. Per això, ses del dilluns 9 de maig i fins al 5 de juny, qualsevol persona vinculada al municipi podrà presentar fins a tres propostes sobre obres, infraestructures, programes i/o activitats, amb l'objectiu que l'ajuntament les duga a terme amb els 75.000 euros del pressupost municipal de 2023 reservat a pressupostos participatius.

rafelbunyol ajuntamentDurant la presentació ciutadana d’aquest procés, duta a terme ahir en la Biblioteca Municipal, l'ajuntament de Rafelbunyol va donar a conéixer al veïnat les novetats d’aquesta edició dels Pressupostos Participatius i com presentar les propostes mitjançant el Portal de Participació de Rafelbunyol. Una tasca informativa i didàctica entorn la participació de la ciutadania en la gestió municipal, que continuarà la setmana que ve amb reunions i tallers amb importants col·lectius socials, com són la joventut i les persones majors.

Segons Fran López, alcalde de la localitat, "des de l'ajuntament continuem avançant en el nostre afany per constituir un govern cada vegada més obert, participatiu i pròxim a la ciutadania. Sempre que duem a terme actuacions per a incloure al nostre veïnat en la gestió municipal, obtenim una gran resposta per la seua banda. Enguany esperem que, amb l'experiència prèvia, aquesta participació siga encara major".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.