Per l’Horta inaugura un portal informatiu per commemorar el Dia Internacional de les Lluites Camperoles

0
81

La plataforma en defensa del patrimoni agrícola, ambiental i cultural de l’horta valenciana, Per l’Horta, ha renovat tota la seua presència a internet en les darreres setmanes, però el plat fort d’aquesta nova estratègia s’ha deixat per aquesta setmana, Setmana Internacional de la Lluita Camperola, quan arreu del planeta es recorden els 19 llauradors sense terra brasilers morts en la lluita per la reforma agrària el 17 d’abril de 1996.
Aprofitant esta data, Per l’Horta inaugura un portal informatiu actualitzat diàriament dedicat a difondre totes aquelles notícies relacionades amb l’horta, l’agroecologia i les alternatives per una societat ambientalment més sostenible i socialment més justa.

La nova etapa de Perlhorta.info se centrarà en la difusió de notícies i activitats que promoguen l’agricultura llauradora, ecològica i de proximitat i l’organització de consumidors per tal de garantir-se aliments sans, ètics i de qualitat.

Estarà centrada, sobretot, en la comarca de l’Horta, encara que no defugirà continguts d’altres abasts territorials. També denunciarà i vigilarà, quan faça falta, aquells projectes urbanístics i especulatius que siguen agressius amb el pulmó verd de València.

Finalment, aquest nou portal vol esdevenir un altaveu per tot tipus d’iniciatives relacionades amb l’agricultura, la vida rural, la memòria i cultura popular valencianes, l’ecologia i la sostenibilitat.

“Per a fer-ho possible, el portal comptarà amb una estructura i accessibilitat comparable als dels diaris digitals generalistes, una estètica actualitzada i atractiva i noves ferramentes, com una agenda molt més pràctica i gràfica i una secció audiovisual específica”, expliquen des de la Plataforma.

A partir d’ara Per l’Horta també comptarà amb una presència molt més activa a les xarxes socials. A l’estrena a Twitter fa uns mesos s’hi ha de sumar la conversió de l’antic perfil de Facebook en una comunitat, el que ha de facilitar, no sols la difusió dels continguts informatius, sinó també el debat i la interrelació amb totes aquelles persones i col•lectius interessats en mantenir una horta verda i viva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.