Pep Gimeno ‘Botifarra’ ompli l’Auditori de Torrent de música tradicional valenciana

699

Pep Gimeno Botifarra oferí divendres a la nit el concert amb músics de banda simfònica que es va suspendre per la pluja fa unes setmanes. Pel mal oratge, l’Auditori Vicent Torrent acollí finalment l’actuació del cantaor de Xàtiva, que s’havia programat en principi en la plaça de la Unió Musical.

Pep Botifarra TorrentAmb la direcció de Paco Amaya, la veu de Pep Gimeno Botifarra es combinà amb els instruments de més de mig centenar de músics del Conservatori, de la Unió Musical i del Cercle Catòlic per a interpretar peces de música tradicional valenciana. Com sol ser habitual en els seus concerts, el cantaor a més d’intrepretar la música tradicional, compartix amb el públic amb molt de sentit de l’humor l’origen i el significat de cadascuna de les peces.

El concert comptà a més amb la presència del Grup de Ball de Torrent, que acompanyà algunes de les cançons i la Muixeranga la Torrentina que alçà unes figures al final del concert.

El concert havia d’haver-se celebrat el passat 27 d’abril dins de la programació de la Setmana de la Llengua que organitzà l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, però la pluja impedí en aquell moment l’actuació prevista en la plaça de la Unió Musical.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.