Paterna repartix 1.500 compreses per a desmitificar la menstruació entre els adolescents

493

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Paterna està repartint compreses, tampons i copes menstruals amb el doble objectiu de conscienciar als adolescents de la necessitat de desmitificar la menstruació i trencar el tabú al voltant de la regla que encara perdura hui en dia en la nostra societat i, d’altra banda, donar suport a les dones en perill d’exclusió social repartint compreses i tampons i formant en l’ús de la copa menstrual com una ferramenta vàlida per a minorar les càrregues econòmiques que pot suposar la menstruació.

carmen-gaya-compresasDins la campanya encetada per l`àrea d’Igualtat es repartiran 1.500 compreses 5.500 tampons i 50 copes menstruals. A més des de la regidoria que dirigeix Carmen Gayà es donarà formació sobre l’ús de la copa menstrual i cursos de sensibilització per al col·lectiu d’adolescents per tal de desmitificar i normalitzar la menstruació.

També es repartiran més de 2.000 preservatius amb la finalitat de sensibilitzar en la necessitat de l’ús del preservatiu com a ferramenta per a evitar les malalties de transmissió sexual i els embarassos no desitjats.

Les dones hem de tindre molt clar que, indiferentment, de l’olor que tinguen els núvols, la menstruació forma part de la nostra fisiologia i no ha de continuar sent un tabú que només serveix per a continuar amb la cosificació de les dones”, ha manifestat Gayà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.