Paterna es situa al capdavant de les valoracions de dependència

657

El responsable de l’Àrea d’Inclusió de l’Ajuntament de Paterna, el primer tinent d’Alcaldia, Juanma Ramón, i la directora general de Dependència, Mercé Martínez, es reuniren ahir al matí per tal de valorar els avanços en matèria de dependència en la localitat de Paterna i planificar els següents passos a donar per a continuar a un bon ritme en l’execució de les valoracions de dependència.

En este sentit, Ramón s’ha manifestat satisfet per les dades reconegudes per la Direcció General i que “suposen un reforç per a tots aquells que s’estan deixant la pell per a tornar-li l’esperança a este col·lectiu tan perjudicat. Els números demostren la tasca que s’està duent a terme per l’equip de serveis socials malgrat que alguns no ho vulguen reconéixer”.

Des de juny de 2017, els serveis socials de Paterna han valorat 197 casos, un 56,51 % del total de persones que es troben a l’espera de l’execució de valoració. El percentatge, a hores d’ara és el més alt de tota la comarca i el segon de la província, només superat per unes dècimes per Sagunt.

A més, el primer tinent d’Alcaldia sol·licitarà a la Conselleria de Sanitat obrir una via de col·laboració per aconseguir agilitzar les valoracions de dependència provinents dels serveis de salut mental d’esta conselleria. “Podem aconseguir així millorar encara més els resultats”.

Ahir es va mostrar la voluntat de l’ajuntament de col·laborar amb la direcció general en desfer el tap dels expedients que diàriament es troben als calaixos de Conselleria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.