Paralitzen el desnonament de la família d'Afaf a Silla fins a la fi del curs escolar

774

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de València i el Servei d'Assessorament Hipotecari Municipal (SAHM) de Silla, que dóna atenció i ajuda jurídica a les persones afectades per problemes amb els préstecs hipotecaris i que es presta al departament de Benestar Social, van assessorar Afaf i la seua família davant el procés de desnonament que estava previst per al 8 de juny. El jutge ha paralitzat el desnonament almenys fins a la fi del curs escolar

Des de la PAH València han transmès “l'agraïment de la plataforma pel suport de totes les persones que han lluitat, lluiten i lluitaran pel dret humà i constitucional a l'habitatge". El consistori al complet, amb totes les forces polítiques de Silla, varen recolzar la moció al darrer ple municipal que la PAH València va presentar sobre este cas.

Ara, ens han comunicat que l'advocada d'Afaf, després de seguir les pautes indicades tant per la PAH com pel SAHM, ha aconseguit que el jutge paralitze el desnonament almenys fins a la fi del curs escolar. A partir d'ara, s'obri un període de 15 dies per actualitzar documentació i sol·licitar una moratòria que permetria que Afaf i la seua família conservaren la seua llar fins al 2020.

La PAH València ha convocat per a demà una marxa de protesta pacífica contra els desnonaments. Començarà a les 9.45 hores des de casa d'Afaf (C/Diputació, 2), passarà per la seu de Bankia situada al carrer València per a deixar una carta de protesta i finalitzarà en la plaça del poble on es llegirà un manifest en defensa del dret a l'habitatge.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.