Comença a Meliana el programa municipal d’ocupació ‘T’Avalem, gestió administrativa’

1137

L’Ajuntament de Meliana ha iniciat esta setmana el programa de formació i ocupació T’Avalem, gestió administrativa en dependències municipals, aprovat pel Servef. Un programa que té la finalitat de formar en les tasques administratives a deu joves de Meliana, en este cas, sis xics i quatre xiques entre els 25 i els 30 anys, i facilitar la seua incorporació al món laboral. Hui, l’alcade, Josep Riera, i el regidor de Foment Econòmic, Joan Orts, han visitat el curs i s’han reunit amb l’equip docent.

Com ha explicat Riera, “és molt positiu poder oferir al nostre poble un programa d’estes característiques que, a més, tindrà una incidència directa en l’Ajuntament mateix, ja que els alumnes faran les pràctiques formatives en els diferents departaments municipals”. Durant tot el procés de formació i de pràctiques, un any, els deu alumnes cobraran el sou mínim interprofessional.

També ha tingut lloc una reunió amb l’equip docent per tal de coordinar el programa i resoldre alguns dubtes. Així, en estos primers dies -com diu el responsable municipal- “caldrà ajustar el programa a la planificació i a un calendari, i definir els diferents períodes formatius, aspectes en què ja s’està treballant”. Cal recordar que l’equip està format per quatre persones, un director, dos professores -una d’elles de suport-, i una auxiliar administrativa, en este últim cas també de Meliana.

El total del programa està subvencionat per Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) amb una quantitat de 194.529,60 euros. El procés de selecció, tant de l’alumnat com de l’equip docent, l’ha realitzat una comissió mixta formada per l’Ajuntament, el Servef i la representació sindical sobre els sondejos realitzats pel mateix Servef, des de l’oficina de Meliana, d’acord amb la informació de les seues bases de dades. Tot, tal com es recollia en les bases de la convocatòria d’estos programes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.