Paiporta subvencionarà amb 5.000 euros als i les joves esportistes locals

0
105

L’Ajuntament de Paiporta ha obert una nova línia de subvencions per a joves esportistes locals consignada amb un pressupost total de 5.000 euros. Les sol·licituds per a optar a aquestes ajudes, de fins a 800 euros per esportista, es poden presentar fins al 15 de desembre.

Paiporta_ajuntament

Cadascuna d’elles es valorarà d’acord amb els criteris de la convocatòria, accesible a través de la pàgina web municipal. Aquestes ajudes es donen per primera vegada des de l’Ajuntament, i s’uneixen a la recuperació de les subvencions als clubs, desaparegudes anys enrere.

Per a obtindre l’ajuda, promoguda per la regidoria de Joventut i Esports, s’ha de ser menor de 18 anys o haver complit aquesta edat durant l’any 2015; ser esportista i estar empadronat a Paiporta, al menys, des de l’1 de gener de 2014; posseir llicència federativa en vigor en la modalitat esportiva corresponent, i pertànyer a un club inscrit en el registre d’associacions de Paiporta.

De forma excepcional no obstant això, es podran contemplar sol·licituds de joves esportistes que competisquen en un club no radicat a la localitat, sempre que no existisca a Paiporta cap club de la modalitat del sol·licitant, o es trobe justificada la seua competició per un altre club, basant-se en una major tecnificació i nivell de competició de l’entitat forana.

Els criteris per a atorgar les subvencions seran de competició, classificació, desplaçaments realitzats, despeses federatives, allotjament i desdejuni de les persones sol·licitants en aquelles competicions oficials organitzades per les diferents federacions. Aquestes ajudes s’atorgaran sobre les a les despeses realitzades durant l’any 2015. La intenció de la regidoria de Joventut i Esports és mantindre aquestes ajudes cada any.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here