Paiporta bonifica un 95 per cent l'IBI de les escoles de música

505

L'Ajuntament de Paiporta bonificarà el 95 per cent de l'Impost de Béns Immobles (IBI) que paguen les escoles de música de les bandes locals. Aquesta mesura fou aprovada amb la resta de modificacions de les ordenances municipals en el ple d'octubre, i suposarà un estalvi important per a aquestes entitats, “promotores de la cultura i l'educació, i que desenvolupen una tasca molt important en la dinamització social de la nostra localitat”, segon ha afirmat la regidora d'Hisenda i Administració General, Beatriz Jiménez.

paiporta-banda-musica-calle

La rebaixa de l'IBI a les escoles de música “era una reivindicació històrica d'aquestes entitats que cap govern anterior havia atés, i que nosaltres considerem que contribuirà positivament a la seua tasca”, segons Jiménez.

Paiporta compta amb dues bandes de música, la Unió Musical i la Banda Primitiva, cadascuna de les quals gestiona la seua pròpia escola. La quantitat que s'estalviaran entre les dues serà de 3.697 euros. En total, hi ha vora 400 xiquets i xiquetes paiportines que aprenen música gràcies a la tasca d'aquestes agrupacions que, amb l'estalvi del 95 per cent de l'IBI, “tindran més recursos per a dedicar-los a millorar a tots els nivells”, segons la regidora d'Hisenda.

La labor educativa de les bandes és fonamental per a nodrir-se de nous components, renovar-se i garantir el seu futur. Així, actualment hi ha més de 200 músics entre les dues agrupacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.