Paiporta destina 5.000 euros per a subvencionar les activitats de joves esportistes locals

8 lecturas

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Paiporta destina 5.000 euros per a subvencionar les activitats de joves esportistes locals. El termini per a presentar la documentació es va obrir aquest dilluns, 3 de desembre. Per a accedir a aquestes ajudes, els i les esportistes han d'acreditar participacions en competicions oficials autonòmiques, nacionals i internacionals.

L'anunci oficial de la convocatòria es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), i el termini per a presentar la documentació s'allargarà 10 dies hàbils a partir d'aquest dilluns. Tota la documentació es pot consultar en el tauler d'anuncis oficials de l'Ajuntament de Paiporta.

Els requisits per a optar a les subvencions són ser menor d'edat, esportista, i estar empadronat o empadronada a Paiporta, al menys, des de l'1 de gener de 2016. A més, s'ha d'estar en possessió de la llicència federativa en vigor de la modalitat esportiva corresponent i pertànyer a un club inscrit en el registre d'associacions de Paiporta.

De forma excepcional, tal i com s'especifica en les bases, accessibles en aquest enllaç i en el tràmit corresponent de la seu electrònica de l'Ajuntament, es podran contemplar sol·licituds de joves esportistes que competisquen per algun club no radicat en la localitat, sempre que no existisca a Paiporta cap club de la modalitat que practique la persona sol·licitant, o que es trobe justificat el seu concurs per un altre club basant-se en una major tecnificació i nivell de competició entre aquest i el club local.

Els criteris de baremació de les sol·licituds, així com la documentació necessària a aportar per les persones sol·licitants i els terminis de resolució de les peticions, estan establerts en la documentació annexa al tràmit de la seu electrònica. El Servei Municipal d'Esports, situat al Poliesportiu Municipal, també pot facilitar la documentació.

La regidora d'Esports, Zaira Martínez, ha explicat que “des de l'Ajuntament fem una aposta ferma per l'esport local, més concretament, per la base, per aquelles i aquells esportistes que dediquen temps i esforç a superar-se cada dia, i que fan un sacrifici personal i econòmic per tal de millorar els seus resultat i el seu rendiment”. La màxima responsable de la política esportiva de Paiporta ha lloat els i les joves esportistes perquè “practiquen una forma sana i saludable d'educació en valors” i, en eixe sentit, “tindran sempre el suport de l'Ajuntament”.

Aquestes subvencions se suprimiren durant l'anterior legislatura, i es varen recuperar a partir de 2016 en una aposta ferma del nou equip de Govern per la promoció de l'esport base de qualsevol disciplina.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí