Compromís per Paiporta denuncia atacs contra la regidora d'Hisenda després de l'últim ple municipal

524

Compromís per Paiporta ha denunciat que ha rebut amenaces que han culminat en les quatre rodes punxades del cotxe d'un militant, així com ratlles i taques de pintura al cotxe de la Regidora d'Hisenda.

Compromís per Paiporta denuncia atacs contra la regidora d'Hisenda i un militantEl primer incident que Compromís denuncia va ocórrer després del ple de juliol, un ple molt tens per l'assistència de membres de les penyes taurines, on el cotxe de la regidora ja va aparéixer amb ratlles. Després del ple de setembre, alguns dels membres de la mateixa organització van difondre un vídeo en el qual apareixia un militant de Compromís, uns dies més tard el cotxe d'aquesta persona apareixia amb les quatre rodes punxades. L'atac més recent l'ha tornat a patir la Regidora d’Hisenda, després del ple de novembre, on també es va viure tensió, el seu cotxe va aparéixer pintat.

"Aquests atacs són una mostra més del clima de tensió que s'han instigat des de diversos grups polítics" segons ha senyalat el portaveu de Compromís, Pep Val. Compromís condemna aquest tipus d'accions, recordant que Paiporta és un poble pacífic tot i que alguns grups volen crear un clima de violència que el municipi no mereix.

Segons Val, "algunes persones haurien de recapacitar si és la millor forma de fer política, sembla que l'amenaça és l'única manera que tenen alguns col·lectius d'intentar desacreditar les accions del govern de Paiporta".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.