Paiporta presentarà a la ciutadania el Pla Director de Proveïment d’Aigua Potable per als propers 20 anys

612

L’Ajuntament de Paiporta presentarà a la ciutadania el proper dijous 17 de novembre el Pla Director de Proveïment d’Aigua Potable i Reg, elaborat en els últims mesos per l’empresa concessionària, Omnium, en coordinació amb la regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat del consistori.

paiporta-canonades-aigua-potable

A l’acte, programat per a les 20.00 hores a la Sala de Conferències de l’Auditori Municipal, assistiran alguns dels responsables d’Omnium, que ja està penjat i a disposició de la població en el Portal de Transparència municipal, així com el regidor d’Urbanisme, Pep Val, l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i altres membres de l’equip de govern.

Aquest Pla Director és un exhaustiu document realitzat a iniciativa de l’Ajuntament, i que mostra una radiografia de l’estat actual de la xarxa d’aigua potable. A més, determina quines són les intervencions més urgents a realitzar. En el cas de Paiporta, les primeres aniran en la línia de substituir les poques canonades que encara queden de plom i fibrociment. Aquesta actuació es coordinarà amb la conversió a vies de vianants de diferents carrers del centre. D’aquesta manera s’evitaran molèsties i s’estalviaran costos.

També es considera important actuar quan abans millor sobre les canonades que presenten un diàmetre insuficient, i sobre els estrangulaments de la xarxa.

El Pla Director de Proveïment d’Aigua Potable i Reg estableix línies d’actuació per als propers 20 anys amb els objectius de mantindre un bon servei, basat en el manteniment de la pressió en els domicilis, la qualitat de l’aigua, l’existència de materials adients en la xarxa i la disminució de fugues.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.