Paiporta incorpora 28 nous contenidors per a millorar la recollida selectiva d’envasos lleugers, paper i cartró

538

L’Ajuntament de Paiporta instal·la aquestos dies 28 nous contenidors de recollida selectiva de deixalles, que es repartiran al llarg de tota la localitat. La meitat d’ells estaran destinats a paper i cartró, i l’altra meitat es dedicarà a envasos lleugers. Aquest nou equipament té com a objectiu incrementar la recollida selectiva i augmentar d’aquesta manera el percentatge de recuperació i reciclatge de deixalles.

contenidors-reciclatge-paiportaEls nous contenidors han estat cedits a l’Ajuntament per Ecoembalajes España SA (Ecoembes) en virtut del conveni signat entre el consistori i aquesta empresa el passat mes de juny. L’acord té com a objecte la implantació de mesures que optimitzen el repartiment de contenidors per Paiporta per a, així, augmentar el percentatge de deixalles reciclades.

També inclou el compromís d’Ecoembes de col·laborar en el seguiment continu dels resultats en la recollida selectiva per tal de millorar-la en el futur, tasca que es portarà a terme amb la regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat. Els nous contenidors se sumen als que ja hi havia instal·lats a desenes de punts de la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.