Paiporta estudia adherir-se a la iniciativa de la Conselleria de convertir els centres escolars en pols de promoció d’activitat esportiva

492

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora d’Esports de la localitat, Zaira Martínez, es van reunir aquest dimecres amb el director general d’Esports de la Generalitat, Josep Miquel Moyà, i el cap de servei de Promoció de l’Esport i Activitat Física, Hermenegildo Puchades.

reunio-director-general-esports-paiporta2En la trobada, Moyà i Puchades van exposar noves línies de funcionament en el foment de l’activitat esportiva que poden beneficiar a Paiporta, així com les polítiques per promoure la paritat en els òrgans de direcció de les federacions esportives que afavorisquen la presència de dones en òrgans directius.

Així mateix, el director general va explicar que la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport té l’objectiu de convertir els centres educatius en pols de promoció de l’activitat esportiva de pobles i ciutats. En aquest sentit, Paiporta estudiarà la possibilitat d’adherir-se a aquesta voluntat. Moyà també va detallar noves línies de subvencions en el foment de rutes saludables, de les quals Paiporta podria beneficiar-se en el futur.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.