Paiporta es presta a ajudar en l’acollida de les persones migrants de l’Aquarius

2194

L’Ajuntament de Paiporta s’ha posat a disposició de la Generalitat Valenciana per a ajudar en l’acollida de les persones migrants del vaixell Aquarius. Així ho ha comunicat l’alcaldessa, Isabel Martín, a la vicepresidència de la Generalitat i la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

barco aquarius refugiadosL’ajuda del consistori paiportí es podria substanciar en la cessió d’espais municipals per a l’acollida, recursos de la Regidoria de Benestar Social, i també en l’oferiment de persones que es van mostrar disposades a treballar voluntàriament quan la localitat es va declarar Ciutat Refugi, al setembre de 2015. Aquest registre compta amb aproximadament 50 voluntaris i voluntàries.

El vaixell de rescat humanitari Aquaris es troba en alta mar amb 629 persones migrants rescatades a bord després que el govern italià s’haja negat a rebre’l en cap dels seus ports. Segons les últimes informacions, els queviures se’ls estan acabant i allotja desenes de menors d’edat i persones que requereixen atenció mèdica urgent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.