Paiporta anuncia la incorporació de 40 nous treballadors

884

L’Ajuntament de Paiporta ha incorporat els últims dies a 15 persones gràcies al Programa d’Iniciativa Social portat a terme en col·laboració amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Amb aquesta acció de la Regidoria d’Ocupació subvencionada amb 172.500 euros per la conselleria s’ofereix una oportunitat laboral durant sis mesos, a jornada completa, a persones amb dificultats d’ocupabilitat.

Paiporta contratacion personasD’aquests 15 nous llocs de treball, 12 formen part del programa EMCORD, destinat a persones desocupades de llarga durada, que reforçaran àrees com neteja, jardineria i peonatge d’obres. Les altres tres persones contractades corresponen al programa EMCORP, dirigit a desocupades i desocupats majors de 30 anys, oficials, i que reforçaran tasques d’obres, lampisteria i pintura.

En la primera jornada laboral, les persones contractades foren rebudes a l’Ajuntament per l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el regidor d’Ocupació i Comerç i primer tinent d’Alcaldia, Vicent Ciscar, el d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, i personal tècnic de l’àrea d’Ocupació.

A més, a partir d’aquest divendres s’incorporen al consistori 25 nous treballadors i treballadores gràcies a dos programes mixts de formació de la Regidoria d’Ocupació englobats dins de la iniciativa ‘Atenent a Casa 4.0’, que també compta amb una subvenció de 389.000 euros de la Conselleria d’Economia.

‘Atenent a Casa 4.0’ és una iniciativa mixta de formació i ocupació per a persones inscrites en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), que obtenen formació al mateix temps que adquireixen una experiència laboral. El programa suposarà la contractació de 25 persones durant un any, i es divideix en dos parts: D’una banda hi ha una relativa a l’atenció sociosanitària en el domicili, mentre que l’altra girarà al voltant de la confecció i publicació de pàgines web.

Cada curs comptarà amb 10 alumnes contractats, als que s’ha de sumar l’equip directiu i docent, és a dir, un director o directora, dos docents d’especialitat, un docent de suport i un o una auxiliar administratiu. Els programes comencen aquest 29 de desembre, s’impartiran a l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Paiporta, i es perllongaran fins al mes de desembre de 2018.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.