Paiporta condemna la violència masclista en l’última concentració setmanal del 2016

374

L’Ajuntament de Paiporta ha convocat aquest dimecres, com cada últim de mes, una concentració de condemna de la violència masclista i de record a les dones que la pateixen i que moren a mans d’homes “pel fet de ser dones”.

concentracio-contra-la-violencia-paiporta-01A la mateixa han assistit veïns i veïnes del poble, treballadores i treballadors de l’Ajuntament, l’alcaldessa, Isabel Martín, i altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal.

En el manifest que ha llegit, l’alcaldessa ha explicat que continua “denunciant els assassinats indiscriminats de dones per violència de gènere”. Martín ha recordat que des de l’última concentració, el passat 25 de novembre, quatre dones més han sigut assassinades.

“Ens preguntem per què els seus assassins no ixen als diaris, i se’ls nomena com si foren víctimes de sí mateixos”, ha afirmat Martín, qui ha afegit “una crida als mitjans de comunicació i a les institucions per a que canvien la manera d’informar sobre els assassinats i els assassins”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.