Paiporta comença a pagar les ajudes del programa Xarxa Llibres

0
156

Des d’aquest dijous, l’Ajuntament de Paiporta està fent efectiu el seu tram d’ajuda del programa de gratuïtat de llibres de text Xarxa Llibres, conegut popularment com #XarxaLlibres. Gràcies a aquest programa, les famílies rebran, al finalitzar el curs, fins a 200 euros per xiqueta o xiquet per a fer front a les despeses de llibres de text.

En el moment actual s’està començant a pagar el primer tram, de fins a 100 euros. Els altres 100 es transferiran a la tornada dels llibres a cada centre educatiu, a partir del mes de juny.

L’ajuntament és l’administració que ha portat a terme tot el procés de recollida de sol•licituds, que en el cas de Paiporta han arribat a les 2.353 aprovades. El consistori invertirà en aquest programa quasi 90.000 euros, que se sumaran a aportacions iguals de la Diputació de València i la Generalitat.

El programa Xarxa de Llibres ha sigut una iniciativa de la Generalitat per a garantir que cap xiqueta o xiquet es queden sense llibres de text i puga accedir a l’educació pública universal en igualtat de condicions. El sistema permetrà que es cree un banc de llibres, una roda de material gratuït que passarà d’un curs a altre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here