Paiporta atorga per primera vegada els seus premis amb motiu del 9 d’octubre

400

L’Ajuntament de Paiporta ha celebrat per primera vegada, i coincidint amb la celebració del 9 d’octubre, l’acte de reconeixement institucional a paiportins i paiportines insignes.

En la seua primera edició, els reconeixements municipals han estat destinats als col·lectius i entitats locals que han contribuït i col·laborat de manera notable a pal·liar les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19, així com a combatre-la.

Coincidint amb la celebració d’aquesta data tan significativa, l'equip de Govern ha considerat "un moment oportú per a fer un xicotet homenatge a entitats, veïns i veïnes amb una trajectòria i esforç que ha estat fonamental durant els passats mesos de pandèmia".

És el cas del personal del centre de salut de Paiporta, les entitats socials Cáritas i Creu Roja, la comunitat educativa local, els comerços de Paiporta, personal de l’Ajuntament i d’ESPAI, així com forces i cossos de seguretat paiportines, representades per la Policia Local i Guàrdia Civil.

En el seu discurs, l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat ha enaltit el coratge i generositat de les persones guardonades que “han patit, però també han sabut traure el millor per superar la pandèmia amb generositat, resiliència, treball i molta imaginació. Han tingut la capacitat d’enfrontar dia a dia les dificultats i han mantingut la voluntat intacta per afrontar els entrebancs amb il·lusió i coratge. Per tot això, vos donem les gràcies i vos fem entrega d’aquest reconeixement”.

En un acte molt emotiu, les i els homenatjats han rebut una placa commemorativa en reconeixement al mèrit de la seua labor per Paiporta durant la pandèmia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.