Paco Pellicer, nou Mestre Major del Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València

285

Paco Pellicer Brell (València, 1962) és ja el nou Mestre Major del Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València. Amb ell, s’inicia el XX mandat de la institució, després de l’etapa de José Ramón Espuig (2013-2020).

Així ho ha donat a conèixer el Gremi aquest dimecres en un comunicat en el que es felicita per l’elevat índex de participació en les recents eleccions a la seua Junta Directiva. El fet que s’haja convocat prop del 80% dels agremiats i de les agremiades, dóna compte de Ia situació excepcional que estem vivint i de la implicació del col·lectiu.

Arrel els resultats fets públics divendres, els dos candidats entenen que s’ha de fer un exercici d’unitat i integració, per a conseguir que la nova directiva tinga el major suport possible.

Com a mostra d’eixa voluntat, les dos candidatures han acordat que es constitueixca una Junta Directiva encapçalada per Paco Pellicer Brell i que estiga formada per membres dels dos equips. Així mateix, el Gremi agraeix la decisió presa per Vicente Julián García Pastor de treballar de manera activa per a conseguir eixa integració, encara que ho fara des de fora de la Directiva.

El resultat d’este acord ha de ser una Junta forta i representativa que responga a les exigéncies plantejades pels agremiats i per les agreamiades, manifestades en eixa elevada participació, com  també tenir capacitat d’afrontar amb fermesa tots els reptes que pertoquen a la nostra professió a partir d’ara, més en estos temps tan díficils

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.