ONG Tira Avant Alboraia Solidària organitzà un concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i la Banda de la Societat Musical d’Alboraia

0
136

SONY DSC

El Pavello Esportiu d’Alboraia acullirà el 17 de novembre a les 19:00 horas un concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i la Banda de la Societat Musical d’Alboraia a benefici de la ONG Tira Avant Alboraia Solidària.

Les entrades tindràn un preu de 6 euros en venda anticipada i de 8 euros en taquilla. La venda d’entras ja està disponible en Pasatelería Amparo, Passatge ReI a Jaume, 2; Lluna Lluna, Av. Ausias March, 14; Pollastres Planes, carrer Miracle, 53; Pollastres Planes, Av. Ausias March, 13; i la Societat Musical d’Alboraia, Miraculosa, 29.

La ONG Tira Avant Alboraia Solidàraia té com a finalitat el repartiment d’aliments a ciutadans amb precària situació econòmica. La seu de la ONG està situada en El carrer Coret i Peris, núm. 24 d’Alboraia. Una planta baixa d’aprox. 250 mtrs quadrats, cedida de manera altruista. Actualment tenim inscrits 31 veïns com a voluntaris. En data de hui s’han registrat aproximadament 108 famílies (325 adults, 24 xiquets i 14 bebés) demanant ajuda i havent presentat fotocòpia de Llibre de Família, certificat d’Empadronament, situació laboral, renda negativa etc..

Des de març exercim com a Unitat de Repartiment d’Aliments de la Comunitat Valenciana amb aliments procedents de la U.E .i de la FEGA. A més tots els divendres fem repartiment de fruita i verdura procedent del mercat de El Puig de Santa María.

Per a novembre, tenim previst fer un curs bàsic d’introducció a la informàtica i Internet per a beneficiaris i voluntaris. Pretenem no sols nodrir els nostres veïns, sinó donar també formació. Creiem estar en camí correcte, fem el que creiem i continuarem treballant pels nostres veïns.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.