L’Ofrena de flors protagonitza a Picassent la vespra del Dia de la Vallivana

678

Picassent va viure el dissabte, la vespra del Dia de la Vallivana, l'Ofrena a la Mare de Déu en un dels actes més emotius de les Festes Majors. Fervor, devoció i emoció de les falleres, vertaderes protagonistes d'un acte molt sentit i multitudinari.

Les comissions falleres, així com la Junta Local Fallera de Picassent van desfilar, acompanyades de la Societat Artístico Musical Picassent, al mateix temps que precedien a la Colla de Portadors i a la Confraria de la Mare de Déu de Vallivana. Tancaven l'Ofrena les autoritats, amb les regidores dels diversos grups municipals i l'alcaldessa, Conxa Garcia, que posava fi a la comitiva.

Després de recórrer els principals carrers de Picassent, les falleres començaren a arribar al pati del col·legi Sant Cristòfor Màrtir on, enguany, les esperaven els picassentins i les picassentines amb ganes de veure la Mare de Déu.

Els focs artificials van anunciar l'eixida de la Mare de Déu, que va ser oferida al poble. L’acte va concloure amb l’actuació de la coral de xiquets i xiquetes del col·legi Sant Cristòfor Màrtir qui varen cantar el seu himne.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.