Oberta la inscripció per a la sisena Sant Silvestre Solidària de Paiporta

1476

El pròxim 29 de desembre Paiporta tornarà a viure la seua carrera més solidària, la Sant Silvestre. La inscripció per a la carrera ja està oberta, i es pot formalitzar al Poliesportiu Municipal en horari de 9.00 a 14.00 hores, i de 17.00 a 20.00 hores. El mateix dia 29, les inscripcions es podran realitzar fins a les 14.00 hores.

sant silvestre solidaria paiportaPer a apuntar-se, cada participant haurà d’aportar al menys un quilo d’aliments, que es dipositarà al mateix poliesportiu. Enguany es demana a les persones participants que donen aliments com oli, llet de continuació, purés envasats, conserves vegetals i de peix, llegums de pot, etcètera… A més, també es poden aportar productes d’higiene infantil i de la casa, com són bolquers, tovalloletes humides, sabó de dutxa, desodorant, detergent, graneres… Aquesta modificació ha estat suggerida per les entitats benèfiques destinatàries de les donacions, és a dir, Creu Roja i Caritas.

La Sant Silvestre Solidària de Paiporta arriba enguany a la sisena edició. Les paiportines i paiportins es bolquen amb aquesta prova, de fins a tres quilòmetres de distància, i on hi ha premis a les millors disfresses masculina i femenina, la millor disfressa col·lectiva, i la comparsa més nombrosa.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.